Кошик
535 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик
вверх
  • Васабі 1кг, фото 2
  • Васабі 1кг, фото 3
  • Васабі 1кг, фото 4
  • Васабі 1кг, фото 5
вниз
Васабі 1кг

Васабі 1кг

  • В наявності
  • Код: ФР-00000128

328 ₴

Васабі 1кг
Васабі 1кгВ наявності
328 ₴
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

Приправа "Васабі" 1 кг

Васабі також називають - японський хрін. Це солодко-гостра паста, що має блідо-зелений відтінок і яка є невід'ємною частиною суші. Унікальна приправа дозволяє надати безлічі традиційних східних страв неповторних смакових відтінків, які відрізняються різкістю і гостротою.

Склад: порошок з хрону, кукурудзяний крохмаль, гірчичний порошок, харчовий барвник: сяючий синій тартразин, ароматизатор харчовий васабі.

Харчова цінність в 100 г продукту: 

білок - 14,3 г

жири - 4,2 г, з них насичені - 0,3 г

вуглеводи - 55,5 г, у т.ч. цукор - 11,3 г

Енергетична цінність (калорійність) в 100 г продукту: 1407,2 кДж (336,1 ккал).

Зберігати в холодильнику за температури від 2 °С до 25 °С та відносній вологості повітря 75 %. 

Рецепт приготування перчених стейків з тунця з заправкою з васабі.

Інгредієнти: філе тунця - 1 кг, соєвий соус - 3 столових ложки, мелений чорний перець - 3 столові ложки, спаржа 250 г, червона цибуля - 2 головки, олія оливкова - 2 столові ложки, грецький йогурт - 50 г, майонез - 3 столові ложки, лимонний сік - 1 столова ложка, васабі - 2 чайні ложки, кріп - 1 столова ложка.

  1. Розігріти гриль. Філе тунця розрізати на 4 стейки та додати соєвий соус, щедро посипати перцем та злегка натиснути. Накрити харчовою плівкою та постиви на деякий час у холодильник. 

  2. У мисці змішати васабі, йогурт, майонез, лимонний сік та подрібнений кріп.

  3. Змішати спаржу та цибулю з маслом. смажити овочі на грилі приблизно 5 хв. Зберігати теплим.

  4. Смажити тунця на грилі приблизно 3-5 хвилин, перегортаючи один раз або поки він не засмажиться. Всередині тунець має бути злегка рожевим. Час приготування залежить від товщини стейків. Кожен шматок нарізати тонкими скибочками. 

  5. Покласти на тарілки спаржу та цибулю, зверху тунець та полити заправкою.

Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.

Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.

Характеристики
Основні
Вага1000 г
Країна виробникКитай
УпаковкаПоліпропіленовий пакет
Користувальницькі характеристики
Тип спеційВасабі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 328 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner